Å ville ha mer informasjon..

Tror det er mange soon to be UWC studenter og utvekslingsstudenter som kjenner seg igjen i dette. Jeg vil ha mer informasjon fra skolen min og jeg vil vite masse masse mer om alt mulig! Tror og håper jeg ikke er alene om sjekke mailen unormalt ofte og kjenne sommerfuglene litt ekstra i magen når du ser at du har fått e-post.

(random bilde fra weheartit) 

På UWC er det nemlig sånn at nasjonalkomiteen nominerer de forskjellige til plasser på skoler rundt om i verden, men det er den enkelte skolen som må “godkjenne” deg offisielt tilslutt. Det har aldri skjedd før at norske elever ikke har blitt godkjent, men likevel er det jo litt skummelt da.. 😛 Så nå venter jeg i spenning på å forhåpentligvis blir offisielt godkjent og begynne å få mer informasjon fra UWC Mostar. Det er nemlig flere som har fått info fra sine skoler allerede, så håper jeg får det snart. Trust me, kommer til å skrike ut når jeg får det! 🙂 Forhåpentligvis i glede!!

Regner med at det er en del stressa mennesker nå i disse eksamenstider, så ønsker alle lykke til! Reiser også til Tyrkia i en uke og chiller der sammen med Ingvild,  før det er en eventuell muntlig eksamen og så er det introhelg med UWC!

Livet er herlig, digg og fantastisk for øyeblikket! 😀

One thought on “Å ville ha mer informasjon..

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s