Introhelg

Da var introhelga som jeg hadde sett lenge frem til over! Det var utrolig godt å møte andre som er like interessert i UWC og har like mange spørsmål og forventninger til sin UWC opplevelse. Vi fikk også vite mer om IB og fikk nyttige tips om alt mellom himmel og jord. Vi hadde workshop, inspirasjonsforedrag og pratet om regler på de forskjellige skolene. Det er utrolig bra at det arrangeres en sånn introhelg, da får vi muligheten til å bli kjent med alle andre som skal reise og selvfølgelig din/dine co-years. Alle de norske førsteåringene var med og noen andreåringer fra forskjellige skoler 🙂

Jeg og Sjur er de første norske elevene som sendes til Mostar, det har blitt sendt elever en gang før, men da var det noe surr i økonomien. Derfor har nasjonalkomiteen, de som jobber med å ta opp nye elever, formidle UWC, ordne med økonomi osv, bestemt at det i år skulle sendes elever. Det er jo utrolig bra, for det er jo kult at vi nordmenn er representert på nesten alle UWC skoler!

Legger ved noen bilder som Torunn tok på introhelga! (Torunn skal forresten til SWAZILAND. Cheeeck this out : http://swazitorunn.tumblr.com/ ) 

Alle de norske førsteåringene som til høsten reiser på forskjellige skoler rundt om i hele verden. (med unntak om Swaziland der skolen begynner i Januar)

(Ser i feil kamera, men greit 😛 ) Dette er min co-year Sjur som jeg skal reise sammen med til Mostar!

Kule ? Ja!

2 thoughts on “Introhelg

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s