Reisefeber (mildt sagt)

Avreise nærmer seg med stormskritt og det er mye som har skjedd siden sist oppdatering! Hva skal jeg si? Å ha sommerferie tar tid og blogging er ikke alltid det som står øverst på prioteringslista.

13 (!!!!!) freakin days!!! 

Men i mellomtiden har jeg vært sammen med de beste jentene i Lillehammer.

 

Så reist videre til Kristiansand og vært der i omtrent en uke. Og da var det jo et must å stikke innom den fantastiske dyreparken!

 

Nå er jeg hjemme igjen og skal være hjemme til jeg reiser. Tiden flyr virkelig avgårde.  Bestevenninnen min Anja reiser allerede i dag, så nå har jeg begynt å si hade til folk jeg ikke kommer til å se på lenge! Sinnsykt mange som skal reise på utveksling, derfor har jeg ( snill som jeg er ) laget en liten samling med linker til andre blogger som du burde sjekke ut!

Kommer til å savne deg Anja, snufs snufs!

Men kanskje jeg også skal oppdatere litt med hva som skjer på skolefronten? For siden sist har jeg sendt inn en del papirer med godkjenninger og alt mulig. Vært hos legen, politiet og signert en del papirer. Jeg har valgt fag og jeg har  bestilt flybilletter! Har også fått info om den første uka, og jeg gleder meg sånn! Vi skal gjøre så mye spennende! Yaii!

I dag fikk jeg også vite at jeg skal bo i Susac sammen med en andreåring som heter Ivana fra Mostar. Alt begynner å falle på plass, og det er så fint! 🙂

 

Sjekk ut skolen jeg skal gå på da!

Forresten ble jeg også intervjuet i lokalavisa Hallingdølen om at jeg skal flytte til Mostar og gå på UWC! Burde ha linket til intervjuet, men man må være abonnement for å kunne lese, så..

Vell, det var en liten oppdatering! Følte det var på tide. Kommer vell mer etterhvert og som avreise nærmer seg enda mer 🙂

2 thoughts on “Reisefeber (mildt sagt)

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s