Dagene flyr avgårde

9 dager siden jeg ankom UWCiM og alt har gått veldig fort. Noe som må være positivt. Siden jeg kom hit har jeg fått tid til å bli kjent med mange nye mennesker og blitt kjent med Mostar. Noen ord på bosnisk har jeg også plukket opp, men kan vell ikke skryte noe mer enn det.

(Susac residence- her bor jeg!) 

Har også valgt fag, som ser slik ut: Math Studies (SL), Peace and conflict studies (SL), Norwegian Self-taught (SL),  Biology (HL), French B (HL), Psychology (HL). Gleder og gruer meg til å begynne på skolen, alt virker så annerledes fra det norske systemet. Samtidig blir det godt å starte på skolen, 3.september! 

Vi har gjort mye siden vi kom hit og gått på en god del kafeer. Det er veldig billig her i forhold til Norge, en flaske med vann koster 3 norske kroner. Da er det ikke feil å være nordmann. Det er visst en arbeidsledighetsrate her på 40%, så det står i stor kontrast til Norge. Det er også annerledes for meg å gå i byen og se kulehull i veggene fra krigen. Syntes det er veldig vakkert her også da, spesielt i gamlebyen.

(Old bridge) Vet at mange nordmenn reiser til Dubrovnik på ferie, og da anbefaler jeg på det sterkeste og ta en tur til Mostar) 

Aurelia (Tyskland), meg og Erika (USA).

Vi har gått mange ganger frem og tilbake fra Susac, som tar omtrent 20 minutter. Har vært så sliten mange ganger, men det er veldig gøy å bli kjent med alle sammen og se ulike deler av byen.

I kveld er den offisielle åpningssermonien og i morgen skal vi på field trip til Kravice Waterfalls! Gleder meg, blir sikkert kjempe gøy!

2 thoughts on “Dagene flyr avgårde

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s