Rafting og lat søndag

For første gang på to uker har jeg kunne sovet lenge og jeg har ingen spesiell planer for dagen 🙂 Siden dagene på UWC normalt sett har fult program, har jeg ingen intensjoner om å gjøre stort i dag, annet enn å slappe av og spare krefter til en ny, spennende og hektisk skoleuke!

Men i går var dagen langt i fra kjedelig eller avslappende. Ble vekt klokka 07.30 av Si-Jull som sa vi måtte gå om 5 minutter. Gjett om jeg ble stressa, fikk et mini hjerteinfarkt for jeg trodde jeg hadde forsovet meg. Men neida, bare Si-Jull som hadde misforstått. Han trodde vi skulle være utenfor skola klokka 08.00, når det egentlig var 09.00. Takk og lov, jeg pustet lettet ut, spiste frokost, pakket sakene mine og trasket avgårde til skolen sammen med en helg gjeng trøtte ungdommer en time senere. Vi skulle nemlig RAFTE!

Da vi kom frem til skola hadde vi en to timer lang busstur foran oss, vi ble fortalt at det ville ta 40 minutter. Her kan tydeligvis 40 minutter og 2 timer gå for det samme, jaja.

Endelig var vi fremme, tok på oss våtdrakter, vester, hjelmer og sko. Hoppet inn i en raftingbåt uten noen instrukser og en guide som bare prater bosnisk. Joho, vi setter i gang! Så utrolig vakkert, vi bare ser oss rundt og nyter de vakre omgivelsene. Vi stopper halvveis og får nystekt fisk, nam nam! Den beste fisken jeg har fått her uten tvil, selv de som normalt ikke spiser fisk spiste og syntes det var super godt. Hiv og hoi, oppi rafting båten igjen.

Når vi hadde raftet oss gjennom den 17 km lange canyonen spiste vi hjemmelaget tradisjonelt måltid i huset til han som eide rafting selskapet. Varm te, suppe, kylling og alt godt du kan forestille deg.. For oss som er vant til litt av hvert fra skolekantina kunne vi ikke stoppe å spise, tror jeg spiste litt av alt. Det var fantastisk å tilbringe en sånn dag sammen med venner og lærere! Vi hadde det virkelig helt topp!

 

(illustrerende bilde fra klassen var på rafting i Dagali, det er jo så gøy!)Siden jeg ikke har så mange andre spennende bilder til dette innlegget, legger jeg ved et bilde fra bursdagsfesten som var på fredag ! 🙂

Ha en strålende søndag!

4 thoughts on “Rafting og lat søndag

  1. Jeg vil også rafte! 🙂 har ventet lenge på oppdatering nå altså! 🙂 Ser ut som du koser deg! Savner deg ❤

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s