Siden sist

Er det en ting man ikke trenger å bekymre seg for her, er å få tiden til å gå.  Jeg trenger flere timer i døgnet enn det jeg har for å delta på alt det jeg har lyst til.

Street arts festival 

I forbindelse med 50 års feiringen av UWC, hadde vi gatefestival.Det hele startet med en felles dans til Macarena.  Etter det var det noen som sang, noen danset og noen hadde sketsjer. Overskudd av pengene gikk til de forskjellige stedene vi jobber som frivillige.

På onsdag hadde jeg min første psykologiprøve og vi hadde student assembly. Jeg har aldri sett noe lignende, alle var kjempe engasjerte, noe som egentlig bare resulterte i kaos. Ja, vi får se om det går bedre neste gang.

Noen savnet mote på bloggen min, så her kan dere se dagens antrekk og gjette hvor mye denne toppen kostet?

Hele 4 norske kroner, for på onsdag hadde vi loppemarked til inntekt for flyktningsleiren. Det var utrolig gøy, og vi fikk solgt til mange – både elever og til andre som gikk forbi. Pengene vi tjente skal vi bruke til å kjøpe mat, medisiner og skolesaker til barn og voksne i flyktningsleiren.

På fredag var den offisielle seremonien av feiringen UWC 50 år, derfor hadde jeg bare to skoletimer. Noe som var helt greit. 

Vi hadde også tidenes 80-talls fest. Vi gjorde vårt beste for å ha 80-talls lignende antrekk, noe som resulterte i at alle løp rundt i gangene for å låne klær av hverandre, tupere hår og sminke seg.

På lørdag hadde vi parade og klimaforandring overnatting. Paraden gikk ut på at alle hadde med flagg, noen nasjonaldrakter og noen lagde tradisjonelle matretter. Det norske flagget var selvfølgelig representert og var det største flagget av alle.

(Fotograf: Mr Sjur Hamre)

Etter det var det klimaforandring overnatting som gikk ut på at vi så to filmer som handlet om klimaforandring, “An Inconvenient Truth” (2006)  og “Home” (2009). Vi hadde diskusjoner om temaet også,   spiste chips og godteri og sov i kjelleren. Det var en fin lørdag, definitivt!

Jeg tror egentlig alle burde se filmer som dette noen ganger i året for å påminne oss om at klimaforandringene er reelle og at vi må handle. Debatten var nok det beste med hele kvelden, det var så interessant og jeg fikk tilbake mye av gløden for å kjempe for miljøet.

Go Green! 

2 thoughts on “Siden sist

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s