Hektisk på UWC

Kjære blogglesere, nå er det på tide med en oppdatering.

Først litt om Bajram 🙂 Bajram ble tilbrakt i Wien sammen med Amber, Erika og Sara. Det morsomme var at Sara bestemte seg for å bli med på turen 12 timer før vi skulle dra, men det gikk veldig fint! Wien var en flott storby med mye spennende å se og oppleve. Vi ankom faktisk Wien på selve nasjonaldagen, noe vi ikke var klar over. Det var helt klart en fin feiring, men kan på ingen måte sammenlignes med 17.mai i Norge.

Som de kultiverte menneskene vi er ble det noen museumbesøk, men også tid til å handle i forskjellige butikker som vi ikke har i Mostar.

Tror også at noe av det beste med Wien turen var frokosten på hostellet vårt, de hadde brød, frukt, kaffe, te og pålegg. Alt godt til frokost som du kan tenke deg. UWC er ikke akkurat kjent for sin gode kantinemat, så når vi så den frokost buffeen, da var vi fornøyde!

Vi hadde også fått insider tips fra Aurelia som bor i Wien, hun lagde en lang liste over ting vi burde få med oss. Blant annet kaffeene, Wien har de mest fantastiske kaffeene.

Det var et flott avbrekk fra den vanlige skolehverdagen, virkelig. Selv om igjen vi gledet oss til å komme vekk fra Euro og tilbake til Bosniske Mark, vekk fra kulda og til Mostar sin varme. Alle reagerer faktisk på det, hvis jeg sier at jeg er kald. For jeg er nordmann, så hvorfor ville jeg bli kald. Greia er at jeg har tilpasset meg varmen her, så når det blir kaldt blir også jeg kald. Men må si at når jeg ser bilder av snø på Geilo da kjenner jeg at jeg gleder meg til å komme hjem til jul. Flybillettene er nå bestilt og 15 desember sitter jeg på flyet hjem igjen til Norge.

Annet som har skjedd siden sist oppdatering. Vi feiret Halloween, noe som var perfekt siden vi fikk fri 1.november. Jeg og tre andre venninner kledde oss ut som jentene fra filmen Mean Girls.

Både i går og idag er jeg syk, må si at jeg er veldig mye bedre i dag enn jeg var i går. Ikke så gøy å måtte kaste opp når du må løpe ut i gangen for å komme til badet. Heldigvis er det så mange fantastiske mennesker her som tar vare på deg når du er syk, og det hjelper veldig. Jeg kan heldigvis føle allerede at jeg begynner å bli bedre og satser på å dra på skola i morgen.

Fikk dessverre ikke med meg valgvaken vår som amerikanerne hadde i kantinen, med det amerikanske flagget hengt opp ved siden av CNN sin livestreaming av valget. Heldigvis har jeg mine kontakter så fikk smake en cookie. Må si at vi alle her er meget fornøyd med at Barack Obama vant!

På søndag dro jeg og Rhea på dagsutflukt til Blagaj. Vi må jo utforske livet rundt Mostar også og være litt turister.

Var litt morsomt når jeg så dette skiltet i Blagaj! Norfish!! Haha. 20121107-135031.jpg

 

 

20121107-135058.jpg

20121107-135048.jpg

 

 

 

Rhea! 🙂 20121107-135138.jpg

 

Livet er hektisk her, det er det ingen tvil om. Snart er det Skandinavisk og Nord-Amerikansk kulturuke også. En morsom kombinasjon om du spør meg. Pluss at jeg nå har to dager med skole å ta igjen etter å ha vært syk, men det går nok 🙂

Kos dere med vinteren hjemme i Norge, her er været litt annerledes som dere kan se.

– Anita

5 thoughts on “Hektisk på UWC

  1. Fant nettopp bloggen din, og syntes den er kjempe fin! Har så utrolig lyst til å gå UWC selv, så må si det er veldig interresant lesing 🙂

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s