Forestill deg å fullføre VGS i…

WALES – SWAZILAND – MOSTAR – NEDERLAND (ingen fra Norge sendes til Nederland enda) – SINGAPORE – INDIA – ITALIA – HONG KONG – USA – COSTA RICA – NORGE eller CANADA!

Å søke UWC er helt klart noe av det lureste jeg har gjort, og jeg har ikke angret ett sekund.  Er du født i 96 er det i år din mulighet til å søke om å få fullføre de to siste årene av VGS på en internasjonal skole. Fredag den 16.11 er det også infomøte i Oslo for de som er interesserte.

Oppfordrer dere alle til å søke UWC 🙂 Fristen er 1.februar!! 

4 thoughts on “Forestill deg å fullføre VGS i…

 1. Hei!
  Jeg går i 10. klasse nå. Jeg vurderer å søke uwc. Men jeg lurer på om det blir for hardt. Jeg vil gå der for å få bedre engelskkunnskaper, for å møte folk fra verden og bli bedre forberedt på /universitet. Jeg hadde 4.9 i snitt i 8. og 5.2 i 9. Tror du det blir for hardt? Fortell meg om de negative sidene også, fordi jeg vet om de positive!

 2. Hei Ada!

  For det første er det veldig vanskelig for meg å si om det blir for hardt. Det er en grunn til at UWC anbefaler søkere å ha et snitt på minst 4, men du er jo langt over det. Så ser ikke hvordan dette kan være et problem for deg. Likevel handler det om hvilke fag du ønsker å studere, hvis du ønsker å ta math HL og chemistry HL er det klart at dette kan bli vanskelig. Likevel tror jeg at man kan klare det meste hvis man har motivasjon og jobber hardt.

  Jeg husker jeg leste dette innlegget http://gabriellaac.blogg.no/1332190363_baksiden_av_medaljen.html#comment når jeg ventet på å høre om jeg kom inn på UWC. Her står det en del om de negative sidene, selv om SELVFØLGELIG de positive sidene veier opp for de negative. Så tror jeg også at de negative sidene kommer an på hvor du blir plassert/ ønsker deg. Det er jo klare forskjeller og negative sider ved de forskellige skolene. andre negative ting jeg kan komme på i farta er maten, ikke forstå hva folk sier når de prater et språk du ikke kan og savne familie og venner.

  Håper dette var svar på spørsmålet ditt. Still gjerne flere spørsmål hvis noe var uklart eller om du har flere spørsmål!

  Anita

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s