Jeg reiser hjem snart

Det begynner å merkes at terminen nærmer seg slutten, dette var den første helgen der jeg ikke har hatt en haug med lekser ventende på meg søndagskvelden. Jeg må si det er en deilig følelse. På søndag hadde vi ikke noe spesielt å gjøre, noe som skjer veldig sjeldent på UWC, så vi bestemte oss for å se på filmen Love Actually, der åpningscenen starter med at forskjellige mennesker møtes på flyplassen. Noe som minte oss på at hjemreise nærmer seg, tenk at på denne tiden neste uke er jeg hjemme i Norge. Det er ikke det at jeg ikke trives her, men bare det at jeg gleder meg til å se alle hjemme igjen. Spesielt også fordi det er jul, og jeg kan ikke forestille meg å feire jul her, selv om det sikkert hadde blitt en fin, men annerledes opplevelse.

20121211-005543.jpg

Tegn på jul også her!

Vi nordmenn har selvfølgelig laget julekalender for å holde julestemningen på topp til vi kommer hjem. Man får jo ikke mer julestemning eller morro en det man lager selv, ikke sant?

20121211-005519.jpgNora ordner julekalenderen vår

I morgen er det Winter Gala og siden grading session er over for denne terminen ser det ut som om det blir en avslappende uke med ikke for mye lekser. Det gjør meg ingen ting, spesielt med tanke på at julegave shopping ikke har blitt prioritert i år. Selv om våre kjære lærere syntes det er gøy å gi oss lekser over juleferien.

Culture Week som var for en liten stund siden som jeg ikke har skrevet noe om på bloggen, fortjener å nevnes. 4 litt rare land satt sammen for å vise vår kultur til resten av skolen, nemlig Brasil, Norge, Finland og USA med timeplan med blant annet samba workshop, Bonfire, Sauna, Thanksgiving, Nordisk baking, Festa Latina, Slumber party og Holiday brunch. Vi utfordret også hele colleget til å ta russeknuter gjennom hele uken. Var morsomt å se deres reaksjoner på en del rare russeknuter og også deres entusiasme. Må si at høydepunktet i uken var Thanksgiving med innslag av brasiliansk, finsk og norsk mat. Hele uken var bare en fantastisk opplevelse og det var super hektisk. En av de mange grunnene til at jeg ELSKER UWC.

20121211-005622.jpgKanelsnurrer som vi lagde i Nordisk Baking workshop 20121211-005641.jpgVafler som vi lagde i 3 timer til alle som ville ha! 

20121211-005705.jpg

Bonfire amerikansk stil

20121211-005731.jpg

Samba Workshop i Musala

Lalala, “Home for christmas går på repeat” og jeg kan ikke vente med å pakke kofferten og reise hjem igjen til kalde kalde Norge. Her er det ikke snø i det hele tatt, i fjor kom det første snøfallet Mostar hadde hatt på 60 år og da var det krise. Skolen var stengt i 2 uker og alle måtte til å hjelpe til i byen. Blir spennende å se hva som skjer i år.

Vi får se hvor mye blogging det blir i dagene som kommer, men i mellomtiden dere, ha en fantastisk adventstid!

20121211-005600.jpgIkke mye snø å se her…

 

 

One thought on “Jeg reiser hjem snart

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s