Dubrovnik og UWC livet del 1

Den siste tiden har vært utrolig bra av flere grunner, først og fremst at jeg fikk besøk av gode venner, helgetur til Dubrovnik og alt det kule som har skjedd i det siste 🙂

Britt Olaug, Hanne og Ingvild kom til Mostar i vinterferien deres. Må innrømme at det virkelig er to verdener som kolliderer, fordi dette er to ganske forskjellige liv, men det var godt å ha dem her og vise dem rundt i vidunderlige Mostar!

20130309-164352.jpg

1.mars hadde vi fri fra skolen og jeg og Christina fra Østerrike reise til Dubrovnik. Flott å komme til kysten, slappe av og bare utforske en vidunderlig by.

Vi stod opp kl 6 på morningen for å se soloppgangen, vi hadde uheldigvis ikke tenkt på at det var fjell som omringet oss, så sola kom opp en time senere en vi hadde ventet på. Likevel var det en fantastisk opplevelse, og gjør det gjerne igjen.

20130309-164253.jpg

20130309-164219.jpgDubrovik var en skikkelig fin by og på fredag når vi var der fant vi en konsert som kun kostet 20 kr for studenter, det var symfoniorkesteret som spilte, der møtte vi tilfedligvis to andre fra UWC som også var i Dubrovnik og som skulle på samme konsereten.

Deretter bestemte vi oss for å ta en kaffe på Hilton hotell. Alt i alt var det deilig å komme seg litt vekk fra Mostar og slappe av ved kysten, skal definitivt komme tilbake når det er enda litt varmere!

 

2 thoughts on “Dubrovnik og UWC livet del 1

  1. Gøy å følge bloggen din! Har akkurat kommet hjem fra intervju nå, superspent!

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s