Dubrovnik og UWC livet del 2

Grunnen til at dette innlegget endte opp med å bli to innlegg er fordi dataen var teit og plutselig var alt borte, så her kommer resten av det jeg hadde tenkt til å skrive. 

Nemlig at etter å ha hatt koselig besøk og vært i Dubrovnik har det vært ganske travelt. Av flere grunner,

Debate, jeg har vært så utrolig heldig at jeg har blitt valgt ut til å reise på en debatt turnering i Slovenia neste uke og det krever en del forberedelser, noe som selvfølgelig er kjempe interessant, men tar mye tid.

Skal også være med i en turnering arrangert av UWC Mostar denne helgen.

Reflection aka Variety show, samtidig var jeg med i variety show, det er rett og slett “payback time” etter at andreåringene våre imiterte oss, lagde sanger og gjorde narr av oss. Det var skikkelig gøy å gjøre sammen med hele generasjonen og jeg må si at det ble veldig morsomt!

DqsIuqUym28p8gOGQGUgouqRwBRv1ku84fCFa3kgcF8

Zz33SZLn7f5jowkVaBp7COTQwXGmS3ZFfqlivKTxKXw

DnByzrelGm24eM278JoodIDT5qoawg6jWmkfMUlwb8U

MUN, jeg har også vært så utrolig heldig å blitt valgt ut til å reise på MUN konferanse i Budapest i April, så enda mer å forberede seg til!

Må også finne ut hvordan jeg skal tilbringe påsken, for jeg har lyst til å reise et sted! Vi får se…

Oppi alt annet som skjer får jeg faktisk tid til å gå på skolen også, og jeg prøver å finne ut i hvilket fag jeg skal skrive Extended Essay i.

African, Middle Eastern and Asian Culture Week, denne uken er det også kulturuke som alltid er et høydepunkt. Masse spennende aktiviteter og i denne kulturuken har det vært en del konfliktdiskusjoner som har vært veldig interessant!

LYKKE TIL UWC SØKERE, NÅ ER INTERVJUET FERDIG OG DET ER BARE Å VENTE 😀 De som blir valgt til Mostar, bør glede seg helt sykt for et fantastisk eventyr. Hvis du er så uheldig og ikke skulle komme inn, så er ikke det verdens undergang heller, det finnes utrolig mange spennende muligheter – det er bare å fortsette!

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s