Neretva rafting

Forrige helg arrangerte skolen rafting tur, noe jeg var med på ifjor også. Likevel var det nye folk som skulle være med i år og jeg elsker å rafte, bade og se mer av landet. I tillegg er ikke prisen skremmende for en nordmann heller; 60 KM (240 kr) for 18 kilometer rafting med lunsj og middag.

IMG_4388

Det skal nevnes at det var noen som ble syke av maten og jeg er ganske sikker på at matttilsynet hjemme i Norge ikke hadde tillatt en familie å ta en gruppe med 50 mennesker i sitt eget hus og lage middag til dem på kjøkkenet. Det var virkelig et deilig måltid og vi spise oss gode og mette.

Vi var også utrolig heldige med været, og vi hoppet til og med fra en klippe i elva, badet masse og lot oss rive med av strømmen. Det er alltid like god stemning på klasseturer som dette, jeg gleder meg allerede til vi skal til Sarajevo og stå på ski.

I år var det noen som hadde med kamera, så i år har jeg noen bilder jeg kan vise dere! 🙂

IMG_4419

I tillegg nærmer mange viktige frister seg, som sikkert mine co-years rundt om i verden kjenner seg igjen. Men vi tar det som det kommer, først er det helg og denne helgen er det festival i Mostar. Så jeg kjøpte bare dagspass for å se SARS i kveld og jeg gleder meg kjempe masse.

IMG_0118

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s