Siste innsats

Det er utrolig å tenke tilbake på første skoleuke når det nå er så hektisk, vi er nemlig kommet til vår aller siste termin på UWC, snufs snufs. Ofte noe vi prøver å unngå å tenke på, selv om det kommer til å føles utrolig deilig å bli ferdig med 13 års skolegang er det så trist å vite at jeg ikke bare kan gå ned i kantina og drikke te sammen med venner som har blitt så utrolig nære. Dette er selvfølgelig også grunnen til at dere der hjemme ikke har fått så mange oppdateringer. Mye har skjedd siden Culture Week i oktober, vi har blant annet hatt winter arts festival som var fantastisk med poetry sessions, teater og konserter, alt arrangert av UWC elever. 

Advent celebrations hadde vi også! Winter gala ble også arrangert som er vårt juleball, det er en kjempe fin kveld der alle er samlet og reflekterer over det første halvåret. 

Måtte ta noen bilder fra den offisiell facebook siden til UWC Mostar siden jeg ikke har så mange andre bilder fra den siste tiden. Jeg hadde også en fin vinterferie, selv om jeg alltid lengter til å reise tilbake fordi det er så mange tid som jeg savner her i Mostar. 

De kommende ukene kommer til å være fylt med forskjellige prøveeksamener og interne oppgaver i de forskjellige fagene, men det føles like bra hver gang jeg fullfører en av disse oppgavene og kommer et skritt nærmere å fullføre IB! 

 

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s