17. mai og Vrapčići

Første 17. mai hjemmefra er nå gjennomført og selv om feiringen var svært annerledes fra det den pleier å være, var det en fin dag 🙂 Etter 2 eksamener hadde vi en koselig norsk middag på Del Rio, deretter var vi på UWC hoodie fest. Hvis jeg ikke har eksamener neste år, så skal jeg prøve å arrangere en bedre feiring som inkluderer alle!

20130519-153601.jpg

Siden UWC genseren akkurat hadde kommet, bestemte vi oss for å lage en fest der alle har på seg genserene. I ekte UWC stil, tredjeåringene våre har også begynt og komme før “graduation” og “prom”, neste uke er det 2 eksamener som står for tur, nemlig fransk og biologi. Men etter det er jeg faktisk ferdig for i år og da kommer tiden til å gå til å nyte de siste dagene i Mostar, helt til jeg skal ta SATs 1. juni og så sette snuten mot USA. 🙂

20130519-153451.jpg

Her om dagen tok vi oss også en tur til Vrapčići, et marked som ligger litt utenfor Mostar. Der kan du finne det meste og vi var på utkikk etter klær. Utrolig mye rart, men jeg endte opp med å kjøpe to nye kjoler og et skjort for 20 kr. Jeg har virkelig fått opp øynene for brukte klær og det har også blitt arrangert bytte-party her, du tar med deg klær du er lei av og du ender opp med nye klær fra andre på skolen. Det fungerer virkelig bra og jeg gleder meg til neste gang, for da skal jeg garantert være med. Til og med noen av lærerne møtte opp og det er ganske morsomt å se alle med andres klær! Kanskje det er noe som kan arrangeres med venner hjemme også?

20130519-153502.jpg

20130519-153404.jpg

Ble litt solbrent også, ooops! 🙂

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s